CHCI O TOM PSÁT

CHCI O TOM PSÁT

Anotace: Život značky:,,MILOVÁNÍ´´

LáskA

Poznáš že miluješ,
nebo si snad vzpomeneš?
Cit života já znám,
popíšu ho Vám.
.
.
.

Přivalí se čerstvý vánek,
jako pohodový spánek,
úzkost zažehnám,
nevěřím žádným pomluvám!

Dny spojené se sluncem,
obklopená příjemným žárem,
který pohltí mysl celou,
vždy smysly se proberou!
.
.
.

Začíná láska možná krátká,
ať i normální kamarádská,
je to přece jedno která,
musí být skvělá!

Má-li menší naději,
tak si ji hned užiji,
abych nelitovala,
že se náhle ztratila.
.
.
.

Přiznávám se k těm slzám,
co v vzápětí mám,
jelikož přijde zklamání,
srdeční bolení.

Jenže nesmíte zapomenout,
časem si i vzpomenout,
je to pro budoucnost důležité,
to naše žití minulé!
.
.
.

Milujte celým srdcem,
i svým tělem,
chvíle spoutané,
pocity nebeské!

Já Vám to přeji,
i když už nemiluji!
.
.
.
Autor Vacluvka, 17.10.2008
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí