Jen v danou chvíli

Jen v danou chvíli

Anotace: Přiznávám se k lásce

K tobě něco cítím,
už to asi nezměním,
netuším však co to znamená,
jsem snad zamilovaná?
...

Mnou prochází chvění,
jak se to změní?
Když nebudeš cítit to samé,
bude to pro mě hrozné!
...

Hodím to za hlavu,
láskou tě zahrnu,
řeknu slova krásná,
láskou budu pohlcená.
...

Jsi můj důvod proč vstávám,
i ten proč uléhám,
ráno si vychutnávám,
noc ráda mám.
...

Bez tebe se strácívám,
orientaci utíkám,
nikoho nevyhledávám,
na tebe čekávám.
...

Asi jsem zamilovaná,
úplně bezhlavá,
ta totiž poletuje,
Štěstím a láskou se obklopuje.
...

Díky tobě můj hrdino,
chci ti poděkovat za to.

Miluji tě a to se nezmění,
i když láska zmizí!
Autor Vacluvka, 18.10.2008
Přečteno 653x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí