JAK TO PROVEDU!

JAK TO PROVEDU!

Anotace: Uvažuji co s láskou!

Když si řeknu láska,
v hlavě mi to praská,
zpracovávám vzpomínky,
a jsou tu mé románky,

že jich nebylo málo,
a u vzpomínek zůstalo,
ovšem si nestěžuji,
jenom konstatuji:-)

Chci uvažovat a myslet na krásnou lásku,
co mi visela na provázku,
hodně mi dala,
a také vzala,

předtím za to stála,
v životě bych neměnila,
potom přišly i další,
dny příjemného lenošení,

Má láska měla mnoho tváří,
poznala i věk staří,
myslím věkové rozdíly,
mezi mnou a těmi románky.

Bylo to roztomilé,
pro duši nezapomenutelné,

lásku tedy zbožňuji,
a pokaždé miluji:-)
Autor Vacluvka, 18.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Caracol, Megalo'R, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluj...

26.10.2008 21:43:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí