Miluju tě stále víc

Miluju tě stále víc

Anotace: ...

Opakuji stále znova,
tyhle čtyři smutná slova...
Někomu možná veselá se zdají...
Ale ne tomu,kdo pravdu tají...

Tomu kdo tyhle slova kdysi říkal...
Ten který se vzdal a z boje utíkal...
Tomu člověku já věřila...
Bohužel tím jsem ho ztratila...

Nevěřila jsem,když jeho oči zklopené byly...
Jako by na kostele kostelní zvony bily...
Slyším slova vypravěče a zacinkal zvonec...
Řekl si to...Už je konec...
Autor Danik, 18.10.2008
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Someday, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc hezky napsany... Je v tom citit spoustu lasky a zklamani... Chapu to... Taky jsem to zazila...
ST za obsah...
Drz se...

18.10.2008 23:00:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí