Už chápu

Už chápu

Anotace: Dny lásky...

Už chápu, už znám,
Už věřím, už taky mám,
Už doufám, už nehledám,
Tvou lásku v srdci mám.

Stmívá se a já usínám v tvém náručí
A zatím svět se párkrát otočí
Už stmívá se, hoříme oba touhou lásky
Už stmívá se a je nám spolu hezky

Je noc, vidím hvězdy plát
Je noc, chceme se sebe dotýkat
Je noc a hádejte co bylo dál
Je noc, kdo by se jen objímal

Už svítá a někde v dáli vítr vál
Už svítá a slavík zpívá opodál
Už svítá, oba věříme v lásku dlouhou
Už svítá a stále hoříme touhou

Je den a stýská se nám
Je den, já ptám se co dál
Je den, bloudíš městem sám
Je den a já tě v duchu objímám

A zas je noc a zase svítá
A zas je den a zas se stmívá
On nechce být beze mě, já zase bez něho
A stále mám jen jeden druhého

Už chápu, už znám,
Už věřím, už taky mám,
Už doufám, už nehledám,
Tvou lásku v srdci mám.
Autor veronicie, 18.10.2008
Přečteno 414x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Woski, Rytíř bláznovství, strašidýlko-střapatý, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je:) tahle je moc hezká:)

25.10.2008 12:19:00 | Woski

hej,ta se ti povedla...měla bys to tomu určitému ukázat!!!

23.10.2008 21:59:00 | pogísek

to je moc hezky,,,a s happyendem a to ve dulezity

19.10.2008 08:36:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí