Holka, mne raději nechtěj

Holka, mne raději nechtěj

Anotace: Je to trochu nostalgické a možná to někdo nepochopí, ale takový jsem a vím, jak dnes všichni dávají na peníze a postavení, takže jsem pro většinu dívek asi zcela nezajímavý, a o tom to je.

Po lesích a stráních
vedou kroky mé osamělé,
za vizí svého srdce
a Bohem Milovaným
vždy se s vírou a láskou
ubírám skrz dny podivné.

Jsem samotář a solista,
nepatřím k žádné skupině ani straně,
jsem poutník, hledač toho,
co v srdci mám,
co Nejvyšší mi vložil tam.

Jsem samotář a solista.
Na mém stromě sedím sám.
Přesto však v někdy za noci sním
jak chtěl bych tě líbat
a v náručí něžně objímat,
má vílo nádherná!

Nemohu však říci více v tento den,
nežli poznání mé smutné,
tak říkám si:
,,Holka, mne raději nechtěj"

Holka raději mne nechtěj,
všichni dopředu jdou
a stoupají vzhůru.
Já v duši se vracím
ke svým kořenům.

Oni nabírají, já odhazuji.
Oni mají doktoráty
a já jsem jen obyčejný tvor.
Nematuroval jsem
a do práce nerad vstávám.
Holka, mne raději nechtěj.

Do kina tě nevezmu
a na plesy nechodím,
jen po modlitbě toužím
a po lese chodím.
Holka, mne raději nechtěj,
nemám co ti dát.
Autor Koli, 18.10.2008
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: SZN, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v tom tvém nic, bývá o mnoho víc...

19.10.2008 09:09:00 | SZN

osobní zpověď..či srdce na dlani,takový je tvůj text...a myslím,že nejdůležitěkší v životě je souznění s druhým,přírodou a čisté city...tak to vidím já...
a nejradějí stavím hrady z písku,koukám na nebe a chodím bosa travou:-)

18.10.2008 19:36:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí