Oběť lásky

Oběť lásky

Anotace: Tuto bylo napsaný už hodně dlouho.

Lásku bych ti chtěla vyznat.
Ale tvoje srdce patří už nejspíš jiné.
Lásku svou před tebou skrývám.

Ale srdce mé se trápí
Chci ti to říct že si pro mě vše.
I když ty nevíš.

Mám ti to říct?
Že tě miluji?
Ale co když ty mě ne?

Skončí pak i naše přátelství.
Což já nechci!
Chci ti být pořád nablízku.

I za cenu toho že tě budu
Dál tajně milovat.

Milovat a koukat se jak jsi šťastný i když s jinou.
Autor Axol, 18.10.2008
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí