V zrcadlech

V zrcadlech

Anotace: K básni "V zrcadlech" mě inspirovala kdo jiný než krásná žena:) Ale dodnes nevím, jestli to je jen sen či skutečnost, anebo jen přání.

V zrcadle našel naději,
ta neodejde, ta neskončí.

Našel Tvou tvář tam,
kde vlídné nepotkáš,
přesto se zamiloval,
to Ty teď ale nepoznáš.

Sebral svou skromnost, něhu, šarm,
vložil ji do jejích rukou,
beze slov.
Věnoval Ti lesklý pohled plný lásky,
jsi jeho bohyně
bez pout s andělskými perutěmi.

Společné vnímat a milovat,
do not nových písní chtěl psát,
dát co nenašel, co ztratil,
když pro křik přestal naslouchat.

Modré nebe a jasné slunce,
na plátno chtěl malovat,
dát co neuměl, co nikdo neučil,
a slepota doháněla ho i ve snech.

Přesto překročil práh,
teď je u Tebe a nechce se Tě vzdát.
Bude bojovat, jak jen může,
celým srdcem o Tvou duši,
i když v zrcadle se mu (ne)zdáš.
Autor Diablek, 19.10.2008
Přečteno 627x
Tipy 4
Poslední tipující: toužím.jít.dál, carodejka, Caracol
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně vyjádřeno :) Přeji Ti hodně lásky a něhy, kterou si zasloužíš ...

16.12.2008 10:41:00 | toužím.jít.dál

Moc krasny, drzim pesti priteli.

26.11.2008 23:58:00 | carodejka

bojuj!

28.10.2008 16:11:00 | Caracol

Tak ja nemam poneti co si mam myslet...bude to chtit nejaky vysvetleni

21.10.2008 20:39:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí