Forbidden love...last saturday...

Forbidden love...last saturday...

Anotace: ...Klidně si běž,přej si co chceš-stejně to nedostaneš...K čemu pravda,k čemu lež?

Když už všichni spí
a jen já zůstávám vzhůru
...
tiše k sobě přivolávám
blbou noční můru

Je to sen o tobě
a jak jsme spolu byli,
je to sen o tom,
jak jsme se prvně políbili...

Já chtěla jsem to napořád
...nechtěla tě ztratit...

ale teď už ani jedno
z toho nejde vrátit...

Forbidden love,kolem byla tma
a jen já tiše plakala
při pohledu na vás dva...

Jak tam spolu stojíte
a ona tě drží kolem pasu...

...a jen ty jsi ten,co vidí její krásu!

Sliboval jsi,
že zase budeme spolu,
že je to jen pauza
.
.
ale já teď padám dolů,
jenom další naivní husa...

Měl jsi být jiný,
bylo to tvoje kouzlo
co mě o tom přesvědčilo...

Ale teď je to jinak,
já se topim ve sračkách a v
zakázaný lásce
/tos mi pošeptala ty.../

..a ty jsi hlavní postava
v týhle trapný frašce
...

Miluju tě
Umírám pro tebe
Změnila jsem se kvůli tobě
.....

protože při každym pohledu do zrdcadla jsem tě
spatřila sama v sobě...
Autor LisSe, 19.10.2008
Přečteno 348x
Tipy 18
Poslední tipující: Mraveneček, embryo v hlave, Bíša, B.a.r.b.a.r, Daisy.., TereSSSka, J's .., 0-0, Kite.Kat, už ne pernikova princezna, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí