Bolest

Bolest

Anotace: přenesl jsem své pocity do veršů...

Na list papíru píšu tyhle slova,
Slova,co mnoho skrývají,
Pocit,co zažil jsem,přichází znova,
Jak těžké tyto dny bývají.

Bolest,na kterou pomoci není,
Do srdce zrývá se každou noc,
Chci vědět jak,jak se to změní?
Tahle otázka trápí mě moc.

Tak ptám se,co špatně jsem udělal,
proč jsi odešla,bolest mám v sobě,
Asi jsem prostě strašně moc miloval,
Cit,který cítil jsem,patřil jen tobě.

Tak poučen z lásky vidím teď temně,
Bohužel v životě tohle se stává,
Bolest však pořád zůstává ve mně,
Ta bolest však sílu mi dává.
Autor Juny, 19.10.2008
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, nevery
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí