Za zrdcadlem...

Za zrdcadlem...

Anotace: ...

Uvězněná za zrdcadlem
křičim!
volám o pomoc!

...a chci utéct ven
a zase žít...

nejde to...
zazdil jsi mě tu navěky

a nedokážeš mi pomoct
tak jako
to nedokážou jiní...

vznášim
se v krajině naší
minulosti

...a tak krásně
se tu plácám
a topim ve vodě pod mostem
...

kde jsme spolu
sedáli...

...je to už dlouho
vzpomínáš?

ne?...to nevadí...
Autor LisSe, 19.10.2008
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: dva, B.a.r.b.a.r, blue, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vzpomínám

krásně vyjádřeno

20.10.2008 00:27:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí