Cusco

Cusco

Anotace: ---

U nohou Cusco, město Inků,
v nadmořské výšce pomalinku
šinu se zpátky na hotel,
co jsem to jenom, co jsem chtěl?

Přes mocné chrámy kostel katolíků,
symbolem konce v době vzniku,
jenže to tehdy je snad vůbec netrápilo,
co jsem to jenom, co to bylo?

Konečně dveře, mocné krovy,
můj mozek se snad nevysloví,
pro úctu k těm starým zdem,
zůstanu zcela oněměn.

Konečně večer a tma vládne,
teď říct už bude zcela snadné,
že navzdory mumiím a trepanacím,
jedině k tobě rád se vracím.
Autor Maly_Al, 20.10.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Jean89, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí