Fotka

Fotka

Anotace: Zase jedna smutňounká...

Ještě na tebe vzpomínám
ještě jsem fotku neschoval
Byť odešlas dávno jinam
ač já tě tak moc miloval

Ty vypadla jsi bez zmínky
práskla si dveřmi v předsíni
mně zbyly pouze vzpomínky
s tou malou fotkou na skříni

A ona mi teď pomůže
já podle ní si najdu tě
a budu chodit po zemi
než sežerou mě vlci
A budu šlapat na růže
A budu plašit labutě
a když náhodou selže mi
mám ještě jednu v srdci

Prošel jsem skály, savany
tundry tajgy i prérie
než pravil mrzák orvaný
že srdce ti už nebije

Slyším ve vrku netopýřím
dnes už jen slunce najde tě
Bude mi trvat než se smířím
že zůstanu sám na světě

Topím svůj smutek v alkoholu
číšník mi přináší vodku
a když mi klesá hlava dolů
tak podívám se na fotku
Autor Mr.George, 04.09.2005
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Super smutná báseň...za 100

04.09.2005 19:24:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí