Na cestě

Na cestě

Anotace: ... asi ji znáte

Dlouho lásku svou jsem skrýval,
až do doby, kdy nebylo jí málo.
Rád do Tvých očí jsem se díval,
však něco nepochopitelného se stalo.

Právě když já se Tobě dvořil,
tys zakončila náš zvláštní vztah.
Pak most se mezi námi zbořil,
a ty si byla jeho vrah.

V lásce jsem nikdy nebyl rváč,
spíše ten, co stojí opodál.
Jako ten falešný hráč,
který prohraje a jde dál.

Tu hru prohrál jsem já Tvou,
a zaplatil jsem svůj díl.
Teď odcházím věčnou tmou,
cestou, která nemá cíl.
Autor Zweiblumen, 20.10.2008
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné a krásné...

24.11.2008 18:59:00 | mauvais-ange

Život sám napsal tyto řádky, smutné dílko.

20.10.2008 20:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí