Co je to laskavost?

Co je to laskavost?

Anotace: Někdy je odpověď na tuto otázku lehká, ale mnohdy ani ne...

Sbírka: O lásce bez lásky, S láskou bez lásky

Chuť granátového jablka,
co dává Ti smyslnost hříchů.

Hořkost rozpustilých slov,
potrhán strunami života,
vydechneš do větru.

Bez lítostivých nářků,
rozpálen plačtivými sny,
letící za slepým vánkem.

Nebe bez mráčků.
Papír bez inkoustu.

Co je to laskavost?

Žárlivým vzdechem objasníš svou účast,
nikdo nenachází jiných zásad,
Jen kradmým pohledem hledáš smysl.

Lesklým způsobem havraních vlasů,
ztratím Tvého srdce v jejich jasu.

Nebyla jsem lepší
ba ani horší
přesto něco mám a Ty ne.

Putuješ sám se svou nebohou múzou
a nikdy nevrátíš se zpět.
Pocítíme zásah v ledových srdcí.

Co je to laskavost?

na rtech Ti zní tato otázka,
probuzen v mém náručí!
Autor Without Love, 20.10.2008
Přečteno 844x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, shakespeares, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost dobrý...:-))

22.10.2008 05:09:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí