Goodbye

Goodbye

Anotace: Není to z mého pohledu, z pohledu ztracené lásky :-) NERÝMUJE SE. Překlad písně L. Richieho, stejnojmenné z r. 2003.

GOODBYE

Já chtěl tě pro život
Ty a já ve větru jsme
A nikdy neřekla jsi NE
Je tu příběh bez konce.

Je těžké rozumět
Ale já musím říct
Není snadné ti říct
Goodbye.

Pro čas, co věnuješ mi
Všechnej čas co měli jsme
Já jsem teď promarnil
A chci tě zpátky napořád.

Pohled to vých očí
Když jsi plakala
Není snadné ti říct
Goodbye.

Pamatuješ vše, co jsme prožili
A nejsou záznamy, co zlé, co ne
Ve vzpomínkách tě neztratím
Neztratím!

Jsou místa tíživá
V srdci tvém, co znal jsem rád
Když poslouchám tvé srdce
Zde tvá vůně je zas.

A tady tvé vlasy
Cestou jsem zmoudřel sám
Vím, že není snadné
Goodbye.

Goodbye ...
Autor Zasněný básník, 20.10.2008
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Bžunda, Holis, adida, Bíša, Danik, Darkkitty
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásná básnička...=)

27.10.2008 09:27:00 | Bžunda

je to krasny

22.10.2008 06:27:00 | strašidýlko-střapatý

ja mam radsi :
I been alone with you in my mind ...
and in my dreams I kiss your lips a thousand times :-))

Hello...

20.10.2008 20:20:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí