Zmrzlé srdce

Zmrzlé srdce

Anotace: ... stává se

Mi chce se křičet do nebes,
dále nemohu to snášet již.
Ty v posteli s chlapem nebo bez,
vždy jen sama sebe ukájíš.

Nechceš dále šířit zlo,
jen upadla si do nemoci.
Tvé srdce jen zcela zamrzlo,
a snad máš jen strach být sama v noci.

Krvavé mé srdce roní slzy,
co dále dělat přemítám.
Možná zapomenu na Tě brzy,
dosud jen vzpomínky své odmítám.
Autor Zweiblumen, 20.10.2008
Přečteno 509x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, Miroslav Možný, mauvais-ange, Dedillope, strašidýlko-střapatý, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo to je pravda,hodne bolava basnicka,ale je krasna,patri ji ST

21.10.2008 09:27:00 | strašidýlko-střapatý

ano bolest z ní čiší..a co vzit zmrzlé srdce do dlaní a zahřát ho..

20.10.2008 20:27:00 | Mbonita

Au au... fúúúú fúúúú... bolavá, moc bolavá básenka.

20.10.2008 20:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí