Společně

Společně

Anotace: Společný "pobyt" v místě a čase, společně dýchaný svěží vzduch,

Společný "pobyt" v místě a čase,
společně dýchaný svěží vzduch,
ze shody nám srdce usmívá se,
vzájemné vzpomínky - svázaný "duch".
Pohádku s půlnocí nese nám žití,
zásluhy má jeden každý z nás,
omamná touha jak z bublinek pití,
svádí nás v náruč zrovínka zas.
Nešetřme doteky - ani slůvky kulatými,
ve spirálách blíží se teď k sobě rety,
představy z úhledných se stanou střapatými,
když pod prouhatou spojíme světy.
Natáhnout prchavý okamžik do dlouhé linky,
obtáčet srdce duhovou stuhou,
s každým dnem mi měníš na rameni prýmky
a v "kouzlech" naše LÁSKA už není "chudou".
Autor Bamap, 20.10.2008
Přečteno 429x
Tipy 6
Poslední tipující: nocni.labut, veronicie, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi to moc líbí. Moc hezky napsané!

20.10.2008 21:45:00 | veronicie

ano..to jest poezie milostná..

20.10.2008 20:24:00 | Mbonita

ST! za obsah, líbí se mi a je pro mne hodně myšlenkový.

20.10.2008 20:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí