Utopenci pražských nocí

Utopenci pražských nocí

Anotace: Další z vyznání nevyznaných, dnes té...

Utonul jsem ve starých
stojatých myšlenkách
v plicích sny
pod kůží lezavý chlad

utonul jsem pod oblohou
šedého kouře
a křivého světla
tvých nočních vábivých tónů
doprovází je klapot podpatků
neviditelných kladívek piána

utonul jsem v nánosech ticha
mezi písněmi oranžové tmy
dotyky noční Prahy
vydechované s kouřem cigarety
opět poslední

Utonul jsem ve vlastních představách
a v tvé opravdové vůni
pod lampami jiných zemí
abych pochopil
bolesti dávných básní
mladých utopenců

utonul jsem se
a tys zůstala na břehu
Autor Bask, 20.10.2008
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Bůchví...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neoslovila mne

snad někdy jindy :)

21.10.2008 00:17:00 | blue

Ta je.. hodně dobrá. ST ;)

20.10.2008 21:57:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí