Zamilovat se

Zamilovat se

Anotace: Měla jsem lásku a pro mě byla velká...Tato báseň je věnována jí

Zamilovat se, to je krásný pocit
Když se ti svět začne točit
Každý hormon v těle začne se bouřit
Když po tom druhém začneš toužit

Láska je nevyzpytatelná
Ale přitom krásná
Nikdy nevíš, co s tebou může udělat
Ale víš, že s tím nic nemůžeš dělat

Snad jen to, že ji podlehneš
A nebo ji taky odmítneš
Já lásce podlehla
A věř, že já chtěla

Začala jsem tě milovat
Od toho vztahu začala si hodně slibovat
Naučil si mě milovat tak jak se má
Vážit si člověka i s chybami co má

Každý je máme
Ale nic s tím nenaděláme
Jen to, že je nesmíme snažit hledat
Ale někdy nevíme, co už s tím dělat

Nepopírám,milovat je krásné
Když víme že je srdce šťastné
Ale co když není?
Žijeme jen v utrpení
Trápíme se,pláčeme,steskníme
To k lásce patří to my víme

Proč si člověk uvědomí co měl, až když to nemá
Velký kámen na srdce nám si sedá
Proč nás dálka oddělila?
Naše srdce tak rozdělila

Ani si neumíš představit, jak mi chybíš
Vlastně už ani nevím co ke mně cítíš
Ani to už nepoznám
Už se v tobě nevyznám

Slovy nelze vyjádřit lásku
Svůj život dala bych v sázku
Pro tvůj polibek šla bych do nebe
Pořád je ve mně kus tebe

Kdybys věděl co se ve mně odehrává
No jo to se stává
Hlava a srdce se bijí
A mě slzy po tváři se lijí

Dny utíkají jak voda
Slz mi stále teče celá hora
Mé srdce klesá dolů
Ale stále doufám,že snad budeme spolu

Jednou bych se chtěla vedle tebe probudit
A po tváři tě pohladit
Říct ti jen ta dvě slova
Říct ti je zas a znova

Kdokoli mi může snést modré z nebe,
Ale to nechci,chci TEBE

Miluji Tě
Autor Simaaa, 21.10.2008
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Dedillope, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsaná:)))

25.10.2008 17:15:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí