Spor

Spor

Anotace: Nerozhodnost v lásce

Láska je cit, který k Tobě cítím,
milovat však neumím.
I kdyby bolest tvoje bolela mě sebevíc,
já ráda Tě budu mít, nic víc.
Srdce mé šeptá mi, jdi za ním,
milovat Tě naučím.
Však rozum kazí snahu mou
a dopřál mi jen chvilku zlou,
ve které musím rozhodnout,
jak dál svým životem hnout.
Snad dáš mi ještě chviličku, já nezklamat Tě zkusím,
poručím já rozumu, že milovat Tě musí.
Autor Keroll, 21.10.2008
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji za tvůj komentář:-)
píšeš mocinky pěkně!!!

30.10.2008 08:56:00 | henryeta

hodnocení, jsem Ti už psal ve vzkazu:)

21.10.2008 18:25:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí