Pro něj

Pro něj

Anotace: naše touha

Přišel si zničeho nic,
od mého srdce našel si klíč.
Na mysl přicházíš mi každý den,
ve snách si mým manželem.
Tvému smíchu neodolám,
raději se vždycky vzdám.
Však realita je krutá,
láska není vzájemná.
Na touze však se stavět dá,
proto dál věřím v nás oba.
Autor Keroll, 21.10.2008
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A vítám tě tu!

21.10.2008 21:05:00 | Xmiss

Chjo... smutný...

21.10.2008 20:45:00 | Xmiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí