Víc než kouzlo tokamaků

Víc než kouzlo tokamaků

Anotace: ...

Nebe bylo toho dne zbarveno do ruda
já kráčel ulicí v rozevláté košili
kapka vína ti pod tílkem mizela
já sprostil jsem se světa na chvíli
Oblaka byla toho dne hedvábné záclony
vzuchem se vznášely nitě babího léta
do vlasů ti usedli barevní motýli
jak vystřižená z pestrého leporela
Pole byla toho dne tančící hladina
a my jsme spolu leželi pod sukněmi maků
mě fascinovala tvá nahá tělní krajina
i víc než kouzlo tajemných tokamaků

Toho dne
jsme se políbili
Autor Muta cum liquida, 21.10.2008
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Cristinne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké... :)

22.10.2008 18:28:00 | Cristinne

:-)
zmenila bych formu, nevkladala bych znele rymy... tot muj nazor :)

21.10.2008 21:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí