Bez fanglí

Bez fanglí

Anotace: Na rozloučenou. Asi.

Sbírka: Darda do palice

V mlze z barevného listí
brázdím slunečnou oblohu,
se svou narušenou myslí
srovnat se stále nemohu.
Zase.

Lámu se na kousky,
znovu pak skládám,
pokaždé překvapen,
že srdce mé strádá.
Znovu.

Hledám potmě svého Havrana,
který mi zase odpoví.
Toho černého přímého tyrana,
bez klíče k mému soukolí.
Sic!

Jsem opět na zemi jen s temenem bolavým.
Nebe bylo vysoké se skleněným příkrovem.
Přesto zas po chvíli naivně vyhlížím
svět a lásku.
Ne-poučen.

A teď:
Vsadím si poslední padesátník na sebe.
A s nosem vepředu budu čekat na Tebe.
Má neznámá lásko.
Pionýre hleď!
Autor Cucumber, 21.10.2008
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: nocni.labut, Belmon, Mbonita, Xmiss, MishaX
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím,ale teď mám pocit,že to nebude tak lehké

24.10.2008 00:04:00 | Cucumber

na mou věru dobrá báseň!!! trpělivost změní vše ,uvidíš :-)

22.10.2008 14:18:00 | Belmon

třeba se s ní srazíš zítra na rohu..se svou láskou..
třeba tam čeká..

21.10.2008 21:14:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí