Čarokrásné temno

Čarokrásné temno

Anotace: ...co se tě nezabije..se tě pokusí znova zabít...

Proč jsi mi neřekla o krutosti?
Proč jsi před ním pozvedla svou sukni?
Proto, že jsem ti dal všeho dosti?
Proto, že tvá nenasytnost teskní?

Prodal jsem káru svou posledních švestek
Zastihl se brečet, z nosu šla už krev
Křečovité pěsti, místo něhy vztek
Pískot v uších zněl, střádání na rakev

Zastihlas mě v nesnázi a beznaději
-dodala ti sílu k dalšímu rozletu
Jen ústa-ne sliby, tak se věci dějí
Čarodějko, již tě nespatřím v korzetu
Autor Mladý pán P., 21.10.2008
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: klara07, PatriceB
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naléhavá poezie - krása. pa

01.12.2008 08:32:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí