Vodopád

Vodopád

Anotace: ...

V náručí temné řeky
Kolébám víru dětí
Déšť padá – hebký, měkký
Pramínky zaplést chce ti.

Hladinou slunce hasne
Jak podléhá tvé kráse
Pro zemi příliš jasné,
Pro oheň čisté zase

Do mitry z vodní pěny
Největší démant vkládám
Tak velí srdce ženy
Která tě, věř, má ráda.

V ubohém světě živých
Chlapečku, smrt je jistá
Království hlubin sivých
Trůn svému princi chystá

V kolébce šedých proudů
Opatruj, matko, syna
Až k poslednímu soudu
Až jasná bude vina

Až zazní trubky z kovu
Ztupí se zášti nože
Ať setkáme se znovu
Můj kvítku …
… lásko…
… BOŽE!!!
Autor Issa, 21.10.2008
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: nocni.labut, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chce to vypilovat rytmus a kazi mi to jedna vec, vsude se snazis dodrzovat rymy a jen jednou ti ujel, dost skoda, skodenka

21.10.2008 21:53:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí