Je to už pryč

Je to už pryč

Anotace: ***

Pak se tě zřeknu a oheň nahradí,to co chybělo nám.
Zůstanu nezměněn,tak jako před tím,zůstanu sám.
V jediný okamžik,kolem nás proletí,zmatené století.
Jako živel sedmi světů,střípek zakletí a už žádné oběti.

V bludišti zármutku,neslavných činů
Tanečník noci,své requiem skládá.
Teď je to silnější,pro lásku hynu
Není v mé moci,proč kartářka hádá.

Je to už pryč ty tisíce vůní
Z nichž každá skrývá vzpomínku.
Tohle to nevrátíš!
Staví se hradby,stěny a zdi
Léto zmrzlo v ledovym pomníku
Těžko ho roztavíš!

Rozráží lebky,oslepí oči,vyráží dech
Tak na co čekáš okus ten pocit
Co sídlí ve tvých snech – A MILUJ!
Bláznivě,rouhavě,
vášnivě,zdráhavě.
To nevadí – aspoň budu mít o čem psát!

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 05.09.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

"Bláznivě,rouhavě,vášnivě,zdráhavě " ... tak to je...to je...bláznivé, rúhavé, vášnivé, zdráhavé...a este kraaasne!

14.01.2007 18:16:00 | gallatea

Zaujala...

05.09.2005 17:20:00 | Krtica

Moc pěkná...vystihující

05.09.2005 14:13:00 | Petrusha

Líbí moc

05.09.2005 13:20:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí