Tma v zastrčených uličkách

Tma v zastrčených uličkách

Anotace: Ranní "báseň" po návratu z práce...

Sbírka: Omyl číslo 4

Je večer
Tma v zastrčených uličkách
Někdy mám projít jimi strach
Někdy tam chodím schválně...
Světlo pouličních lamp
Zvláštní saténový lesk
cest, co měly by vést
na známá místa
Jsem si ale jistá,
že nevedou zpátky k tobě
Nevrátí mě do tvého náručí
Do pokoje, v němž tvůj dech
jemně přejížděl mi po zádech
Chtělo se mi z toho řvát
slastí, šílenstvím - nevím
Nevyznám se ve vlastních pocitech
Ztratila jsem se na tvých rtech
V tvých dlaních

Je ráno
Tma v zastrčených uličkách
Houfy lidí spěchajících do práce
Že se jim chce
vstávat tak brzy z postele
Světlo pouličních lamp
Místa, kam jen mlha se prodere
Mlha a moje osamělé kroky
Zase jsem sama
Opuštěná
Odstrčená
Nemilovaná
Prázdná
Kdybys teď moje srdce chtěl
Dalo by ti to hodně práce
Posbírat všechny ty kousky...
Vím, že jsi zapomněl
Jen moje mysl dává mi tyhle zkoušky,
z kterých zas a zas propadám
Musím se prostě jen lépe připravit
Život je škola
A já chci žít...
Autor unstoppable, 22.10.2008
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: ewon, Romana Šamanka Ladyloba, blue, Bíša, sondulacek, Mbonita, WhiteSkull, vapiti
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kdo ten pocit alespoň jednou nezažil ... mít srdce na kousky ... ale víš, ono se to dá zase do pořádku ... ale jen na chvíli ...
žel, my lidi jsme již takoví, že jen v bolesti jsme schopni začít růst ... tak využij toho .. ptej se, hledej proč? co je smyslem bytí?
a zatím posílám virtuálné pohlazení a objetí ...

30.10.2008 05:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba

jsem z toho smutná..ale posílám ti vlny radosti..

22.10.2008 09:19:00 | Mbonita

... ten závěr je skvělý ... tak to má nebo by mělo nebo by snad mohlo být ... určitě bude líp ..

22.10.2008 08:35:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí