Panství na hradbách

Panství na hradbách

Anotace: Královna - král a panství na hradbách, maličké co by se za nehet vešlo ...

Královna - král a panství na hradbách,
maličké co by se za nehet vešlo,
však heboučké a milé jako Láska v snách,
bez které by usínat už vážně nešlo.
Vládu nad srdci už dávno ztratili,
jeden k druhému se stěhuje denně,
nejde-li to na celý, tedy alespoň na chvíli,
touží jít pospolu a stejnosměrně.
Ruku v ruce budoucnost plánují,
těší se na každou vteřinu,
duhové souznění sobě si malují,
žít volně na slunci a ne ve skrytu - ve stínu.
Němé díky je slyšet vzájemné,
zní z očí, doteků a smání,
ústa opakují slovíčka neměnné,
Miluji tě bez ustání !!!
Autor Bamap, 22.10.2008
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezaujalo mne to ani po strance rymy, formy a bohuzel ani myslenky. nenasla jsem v tom nic, co by mne nadchlo

22.10.2008 16:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí