Nejkrásnější chvíle

Nejkrásnější chvíle

Anotace: ty nejkrásnější chvíle si ponecháme vždy v paměti...

...Byla noc, svítil měsíc a hvězdy a pouliční lampy...
...a padal sníh a on tam stál a ten sníh mu padal do vlasů...
...a on se jen tak usmíval a v očích měl jiskřičky a ve vlasech vločky...
...malé, bílé, krásné, sněhové vločky...
...a já mu je z těch vlasů sundávala a přála si, aby se mi ta chvíle nikdy nevytratila z paměti...
...Jen tak sme tam spolu stáli a čekali a usmívali sme se a mlčeli...
...a pak sme se rozloučili a žádná jiná chvíle nenahradí tuhle vzpomínku...
...vzpomínku na to, jak sme tam tak spolu stáli a vznášeli se mezi vločkami sněhu ve svitu měsíce...
Autor NG, 22.10.2008
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: Redingar, kouzelníček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle nemela byt basen... vypisovala sem se ze svych pocitu... to jini ji nazvali bysni s volnym rymem...

22.10.2008 19:06:00 | NG

A on tam
A on
A já
A pak
To moc ruší dojem z nádherného prožitku tvého okamžiku.

22.10.2008 18:25:00 | kouzelníček

tohle je spis uvod do povidky nez basen...

22.10.2008 16:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí