Podej mi ruku,neměj strach...

Podej mi ruku,neměj strach...

Anotace: On prosí,ona uvěří..On naléhá,ona povolí...

* Podej mi ruku kočičko, no tak, neměj strach…
** Ale podat ti jí znamená uvěřit ti…

* Otevři se mi,jsme tu jeden pro druhého,pomůžu ti…
** Nejde to tak najednou,potřebuji čas…

* Řekni mi, že mě miluješ ,taky ti to říkám…
** Jenže říct ti to,znamená zavázat se…

* Objímej mě,hlaď mě,vždyť co se může stát?
** Mám strach…

* Věř mi,vždyť se nic nemůže stát…
** Proč vypadají tvoje oči tak upřímně…

* Drž mě pořád,proč tvůj stisk povoluje…?
** Jsi rychlý,tolik rychlý…

* Proč se přede mnou stydíš,máš přece tak krásné tělo…
** Možná máš pravdu…

* Dokaž mi,že mě miluješ,já chci důkaz…
** Vím,že to tak bylo dobře,dělala jsem to pro něj,chtěl to.

* …
** Lásko kde jsi?

* Pusť mi tu ruku,ty krávo!
** …
Autor Teza, 22.10.2008
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Sabinka, strašidýlko-střapatý, R.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle je moc krasna basnicka,,,i kdyz nema happy end,,,snad to bude priste jiny

23.10.2008 18:50:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí