Sen

Sen

Anotace: Tohle se mi fakt zdálo,ale už je to dávno

Dnešní sen byl velmi zvláštní,
Bylo v něm spoustu něhy a vášní.
Tento sen mě zaskočil,
Do minulosti mě opět namočil

Kluk a holka v tom snu byli,
Ale život bez sebe žili
Kluk už měl jinou,
Ale netušil,že jejich srdce znovu splynou

Na vysoké věži stáli,
I když se oba báli,
Věž vysoká až do nebe,
Jak mohli žít bez sebe

Stáli tam v objetí,
Oba dva plni dojetí
Tiskli se k sobě moc
Až chlapec řekl skoč!

Padali dolů a dolů,
Ale naštěstí byli pořád spolu
Tak moc po sobě toužili
Až se jim hormony v těle bouřili

Dopadli na zem do vlhké trávy,
Dívali se na nebe,na pasoucí krávy
Dlouhé pohledy do očí
Myšlenky se jim v hlavě roztočí

Myšlenky upínající se na jednu otázku
Dát to zase všechno v sázku?
Radši nad tím teď nepřemýšlet
Jen užívat a na tuhle chvíli myslet

Je to složitější než učit se na bicí
Slzy tečou po líci
Jeden pohled a pohlazení
A nakonec dlouhé políbení

Najednou tma jak v pytli
Tak se za ruce chytli
Něco mě vytrhlo z mého snění
Ach jo,sen byl a už není

Blbý budík!!...
Autor Simaaa, 22.10.2008
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí