Ve studiu kolem světa

Ve studiu kolem světa

Anotace: Konečně inspirace!!!!!!Pro Taru

Na cestu kolem světa vyrazíme,
ze snů se nevynoříme,
tam,
kam,
balony nedoletí,
starou plachetnicí,
za zvuků kytary,
na místo doplujeme,
pouto mezi námi zapleteme,

hrajeme,
v prázdném studiu,
své songy,
co neuslyší téhle noci,
nikdo jiný,
než ty!

kapela hraje do svítání,
jen pro sebe,

psi venku štěkají,
neustále se mění,
šedá stěna,
když se zpívá,
o cestě kolem světa,
voňavé lesy,tvé vlasy cítím,
divoká džungle,
rudého pekla,temné oči vidím,
při západu slunce,

kam jsme jen dolétly,

kde Socha Svobody,
naději dává,
Nový svět,
kde pod Eiffelovkou,
polibek první jsme si dali,
našli se v mraveništi,
na plese radosti a lásky,

světla se veselí,
barvy tancují,
v černočerné tmě,
když dorazíme do cíle,
kam naše srdce míří,
usneme v objetí.
Autor Vlk v rouše, 22.10.2008
Přečteno 304x
Tipy 15
Poslední tipující: Castiza, NikitaNikaT., stmivani.na.lepsi.casy, saddova, Bíša, Princezna.Smutněnka, Lenullinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně píšeš!

04.11.2008 20:05:00 | Castiza

celkem fajne, jen si priste vic hlidej rytmus a bude to fajnejsi :)) inspirace prospela

23.10.2008 09:38:00 | saddova

Gratuluju nejen k básni, ale hlavně k té tvé inspiraci... =)

22.10.2008 22:08:00 | Morgana la Fay

Moc krásnééééééé :-)

22.10.2008 22:02:00 | Lenullinka

Líbí se moc =O)

22.10.2008 21:56:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí