Bezejmenná příchuť lásky

Bezejmenná příchuť lásky

Anotace: ...

bez přikrývky zima jí je,
bez tlukotu umírá,
i s okovy nevinná je,
očima jest osleplá...

za kradmým pohledem skrýtá,
jako oheň bez vzplanutí,
jako nejedna slza prolitá,
bez jediného povšimnutí...

s dotykem se proplétá,
polibkem je v rozpacích,
lístkem po lístku rozkvétá,
schovaná za závojem v oblacích...
Autor faraoń, 22.10.2008
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: nocni.labut
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozor na rytmus a znele rymy- ty spise patri do lidove tvorby...

23.10.2008 09:30:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí