Ve vaně plné jedu

Ve vaně plné jedu

Anotace: podivná

Ve vaně plné jedu
přemýšlím
možná Tě svedu
pod vodou
zmáčenou chtíčem
hraju si
odmykám klíčem

ve vaně plné bublinek
ochutnám
vášeň z pralinek
zas dech
kradem si z úst
společně sami
neznáme půst

ve vaně plné všeho
zvykám si
co se to dělo?
ve vaně prázdné
plni jsme smutku
těly jsme napsali
milostnou hrubku
Autor kroužek, 22.10.2008
Přečteno 270x
Tipy 16
Poslední tipující: Noc17, UCET KE ZRUSENI, Holis, ona, Myrja, Veru, Triffid Kolbe, saddova, Jin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera ... ;o)

05.11.2008 20:18:00 | Myrja

..libi.. fajne myslenka i pekne zpracovani...

23.10.2008 09:29:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí