Strom

Strom

Anotace: ... ach jo ...

Na strom usedl strakapoud a začal bušit,
hlava ne hlava za něčím se hnal.
Někdo jiný snad, ale já nemohl tušit,
co on už znal.

Věděl že něco je špatně, že něco mu schází
a tak se snažil najít lék.
Tak je to pokaždé když člověk na něco sází
a tak i já do záhuby se vlek.

Tak jako strom je život, je také láska,
tak jako na ulici chytíš chřipku.
Tak hrneček se srdíčkem praská
a střepy zahrabat v písku.
Autor Mava, 05.09.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prý žádný hrneček nepraskne sám od sebe...
...posílám pohlazení... jenom tak, pro tebe... :o)

06.09.2005 15:41:00 | Cecilka

Tohle se mi líbí!

05.09.2005 19:46:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí