Zelený čaj

Zelený čaj

Anotace: ...

Svět skládám si z obrázků,
co bylo, je a má se stát,
já neumím věřit na lásku
a tys začal mě milovat.

Líbí se mi tvůj nedopitý čaj v hrnečku černém
a chybí mi tvé krásné hnědé oči,
v okamžiku, kdy myslím si špatně, že věrném,
se mi svět přestal točit.

Mám ráda tvůj hlas, polibky a doteky,
kdy mráz po zádech mi běhá,
a milování takové, kde
nekončící je něha.

Malý zelený lístek v čaji,
uvadá, když vracíš se domů za jinou
proto má láska podobá se taji
a stává se lží nevinou ...
Autor Ninka, 23.10.2008
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přitáhl hlavně název .)

14.12.2008 08:22:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí