Nic neslibuj

Nic neslibuj

Lásko, řeknu ti proč nedávat sliby...
Ty něco slíbíš, pak ovšem činy tu chybí...
Lásko, neříkej, že máš mě rád...
Lásko, neuč se mi lhát...
Sliby jsou chyby a je to tak...
Neučme se sobě lhát...
Budeme smutní a nic nás nebude bavit,
Budeme smutní a nebudeme moci slavit...
Malá i velká vítězství,
Potkají nás samá neštěstí...
Lásko, nevytvářej sliby,
nic neslibuj, pak činy tu chybí...
Autor tmavovlaska93, 23.10.2008
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo tak uz to byva. dobry

09.12.2008 11:13:00 | Tungata

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí