Jsi nejkrásnější ze všeho co znám

Jsi nejkrásnější ze všeho co znám

Anotace: ...

já se plavil přes sedm moří a prošel stovky cest
snad i v mlžných horách divoké růže viděl kvést
já slyšel kapky deště bubnovat na okenní rám
ale ty jsi nejkrásnější ze všeho co znám

jsi nejkrásnější ze všeho co znám
jaká jsi dobře vím tak rád tě mám
ten den veklé štěstí přišlo k nám
jsi nejkrásnější ze všeho co znám

já chodil v kapkách rosy co ráno padala
slýchal i písně kosí co jim máma hvízdala
já znám všechny barvy z malířovi palety
ale nejkrásnější ze všeho jsi ty
Autor někdojiný, 23.10.2008
Přečteno 686x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Kanzy, sondulacek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové vyznání jen srdce rozzáří, moc krásné

23.10.2008 21:17:00 | JaniHani

krasne vyznani,,,,ST
ta ktere patri musi byt nejstastnejsi osubka na svete

23.10.2008 18:38:00 | strašidýlko-střapatý

Moc hezké vyznání...

23.10.2008 16:04:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí