Kdybych

Kdybych

Anotace: Kdybych tak dokázal přeběhnout dálku po laně. Kdybych tak uměl po hvězdách poslat vyznání.

Kdybych tak dokázal přeběhnout dálku po laně.
Kdybych tak uměl po hvězdách poslat vyznání.
Každičké slůvko by’s schovala do dlaně
a jako z mušle by ti šumělo do spaní.
Ještě že každou noc vcházíš mi pod víčka.
Ještě že každou noc tě mé Já hýčká.
Nešťastná dálka je slza a pohřební písnička,
studna bez vody, konopná smyčka.
"Večerníčky" hladí a já znám každy nazpaměť!
Tvé řádky mi přinesou okamžiky blaha.
Vzpomínko na mne, vzpomínko na Tebe - leť si leť –
bezpečnou cestu ti ukáže Mléčná dráha.
Kdybych tak dokázal postavit mosty snů nad zemí.
Kdybys tak uměla předběhnout vzdálené časy.
Jako Ty doufám, že jsme si souzeni,
vždyť naše srdce - jedno k druhému se hlásí.
Autor Bamap, 23.10.2008
Přečteno 359x
Tipy 9
Poslední tipující: Jaromila, akneliam, NikitaNikaT., Psavec, Bíša, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bacha na ta lana!
(Berousek +18.5.08)

Artista na laně

Dohořela svíce
Cesta po duhovém mostě
se nevyvedla prostě

02.12.2008 01:16:00 | Jaromila

No tak potom není žádný problém!

02.12.2008 01:13:00 | Jaromila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí