Bez kukly

Bez kukly

Anotace: Červený motýl na "ploše" z pruhů, podobný po světě vážně nelétá ...

Červený motýl na "ploše" z pruhů,
podobný po světě vážně nelétá,
je z mně milých hájů a luhů,
bez kukly už od zimy do léta.
Nádherná křídla úsměvy zdobená,
určená k plachtění kdesi pod nebesy,
cestičkami z nichž mnohá je "zmatená",
končících někdy tam a někdy kdesi.
Červený motýl a srdce na dlani,
znamení v nichž cit tvůj přebývá,
pro mne tak nádherné mámení,
co se něžně LÁSKOU nazývá.
Autor Bamap, 23.10.2008
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Lota, NikitaNikaT., Psavec, Bíša, Mbonita, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný a něžný závěr...

26.10.2008 13:08:00 | NikitaNikaT.

krásný je motýl červený,život v sen promění..

23.10.2008 18:34:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí