Touha

Touha

Anotace: Otec k dceři

T o u h a

Chtěl bych ti náruč květin dát
plnou jasu,tepla,sluníčka

aby ses do ní schoulila
jak tátovi do klína
kdyžs byla maličká

Chtěl bych ti náruč květin dát
plnou krásných šťastných vzpomínek
když se tvé tělo vzbudilo
(v náručí milého)
a pryč byl tvůj vínek

Chtěl bych ti náruč květin dát
aby ses štěstím celá zalykala
jak tenkrát když jsi byla malá
s tátou na písku si hrála
a oba začli jste se smát

Chtěl bych ti náruč květin dát
plnou štěstí,klidu,pohody
jak když tě celou omyje
sluníčko v lese v trávě u vody

Chtěl bych ti náruč květin dát
aby tě smích vždy provázel
nezdaru přestala se bát
a já bych tě občas hladit směl.

Říjen 1980
Autor Rebelek, 23.10.2008
Přečteno 576x
Tipy 2
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí