Poslední slova

Poslední slova

Anotace: nevím co k tomu říct...snad jen...že to pořád bolí...

Tohle byla poslední kapka,
nebudu už taková trapka.
Co něčeho se doprošuje,
co se tvojí lásky dožaduje.

Rozhodl ses sám,
to jo, prej to byla láska jako trám.
Ublížil jsi mi moc,
a já už toho mám dost

Nevážil sis mojí lásky,
teď už si všímáš jiné krásky
Přála bych si ,aby ti ublížila,
aby za tvými zády jiného políbila.

Chci,aby ti ublížila jako ty mě,
abys byl jako já na dně.
Ať se trápíš,brečíš, a to všechno,
mě je to fuk,měje to jedno.

Nemáš právo říkat slovo "milovat",
nebo každé něco slibovat.
Chováš se jak malé dítě,
bohužel ale, pořád chci tě!

Vím, že za čas se možná vrátíš,
a pak chci vidět,jak ty se trápíš.
Píšu tahle poslední slova,
protože pro tebe jsou další škoda!

Nenávidím tě, ale...
Autor Simaaa, 23.10.2008
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Ashita Abigor, sondulacek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mas pravdu:-(....ale dkeuji vam obema:-)

24.10.2008 22:43:00 | Simaaa

krasny.........vystizny.......chapu te.......taky sme to takle jeden cas mela a vim jak to dokaze potrapit...ale prejde to ver mi.......a jinac dilko velice zdarile jen tak dal

24.10.2008 20:20:00 | Ashita Abigor

Nádherná básnička krásný výlev citů..jen tak dál.

24.10.2008 16:35:00 | Sabinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí