Miluji...

Miluji...

Anotace: Milovat znamená žít životem toho druhého

Co pro tebe znamenám, by mě zajímalo.
Chci po tobě tolik?
Chci málo, já už nechci myslet na tebe,
ale ničí mě to žít bez tebe.
Chci zas chvíli myslet na sebe, ach bože kdyby to tak šlo.
Celá se chvěju,
když pouhým očkem na tě se směju,
a zároveň mi úsměv oplácíš,
ale naraz se ke mě obracíš.
Vždy když jsem s tebou štěstím se střesu
ale v tu chvíli mám strach, že do hlubin temnot se snesu.
Mám strach otevřít oči,
neboť kde se kolem sebe podívám
kousek tebe mám.
Jsi na každém mém kroku,
ach brouku.
Zavřu oči a mám tě před sebou, cítím jak polibky mi dáváš,
ale zároveň mi máváš.
Miluji tvůj jazyk,
jak si pohrává s mým,
z tvé strany je to asi jenom splín.
Mé tělo se celé chvěje
při tvých dotycích na mém těle.
Jsem štastná jak do mě pronikáš,
ale zároveň cítím jak si se mnou pohráváš.
Miluji teplo tvého těla - cítím se tak bezpečně,
ačkoliv myšlenky říkají - je to nebepečné.
Když jsme spolu, mám ráda tvůj smích, tvůj úsměv.
Mám ráda naše rohovory,
tajuplné pohledy a nevinné svádění.
Miluji tvé rty, i když zrovna nic neříkají,
miluji ticho kolem nás.
Miluji tvé krásné znamínko na tvé božské tváři.
Miluji tvůj krok vedle mého,
jsem v rozpacích, když cítím vůni tvého těla.
Mám ráda každý kousek tvé kůže...
Autor Ela_mela, 24.10.2008
Přečteno 450x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i já

24.10.2008 08:31:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí