Dotek lásky

Dotek lásky

Anotace: ....

Paprsky raního slunce,
teď hladí stébla trávy,
chci pohladit Tvé srdce
a získat zpět vše záhy.

Lesklá rosa,
jenž na květu se rozpouští,
chladí když jsem bosa,
vyschne když mě opouští.

Chci cítit doteky Tvých dlaní,
prožít krásné milování.
Tak jako duhová kulička zatoulaná v písku,
já žadoním po Tvém stisku.
Autor Mische, 08.10.2004
Přečteno 1789x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

pěkný...nemám co dodat..

23.10.2005 13:00:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí