Srdci neporučíš!

Srdci neporučíš!

Vždycky, když tě vidím,
u srdce mě svírá,
vždycky, když se stydím,
na tebe se dívám!

Motýlky v břiše,
na ústech úsměv,
ty si můj anděl,
nechci tvůj hněv.

Mám tě ráda,
to ti chci říct,
co bys chtěl víc.
Mám tě ráda
a budu navždy,
prostě si fajn,
a to není každý.

Měj mě rád taky
prosím, můj milý,
Měj mě rád taky
a budem šťastný!
Autor tmavovlaska93, 24.10.2008
Přečteno 373x
Tipy 6
Poslední tipující: Ped111ro, Megalo'R, veronicie, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí