Jsi můj anděl

Jsi můj anděl

Anotace: njn

Sbírka: Básně milovaným

Ty jsi můj anděl,
však ty to víš.
Mám tě moc ráda,
ty mě ne,
že se nestydíš!

Ty jsi můj anděl,
mám tě ráda moc,
ty jsi můj svět
a já chci tě moc!

Miluj mě a měj mě rád,
jako nikdo před tím,
Miluj mě a měj mě rád,
já ti strašně věřím.

Bojím se, že ublížíš,
ublížíš mi moc.
Že mi zlomíš srdíčko
a budeš pryč celou noc.
Autor tmavovlaska93, 24.10.2008
Přečteno 522x
Tipy 9
Poslední tipující: Ped111ro, jedam, Megalo'R, Šerák, Lenullinka, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné, jemné a krásné.

25.10.2008 03:04:00 | Megalo'R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí