Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: Pro zamilované

Miluji, když mi pusu dáš,
miluji, když se na mě hezky podiváš,
miluji, když mě krásně hladíš,
miluji, když pěkně voníš,
miluji, když mě objímáš,
miluji, když mi pusu na krk dáš.

Miluji, když se na mě usmíváš,
miluji, když semnou snídáš,
miluji, když se můžu opřít o tělo tvé,
miluji, že je jen mé.

Miluji Tě a děkuji ti za tvou lásku.
Miluji Tě a nechci už ve vztahu žádnou vrásku.
Miluji Tě a jsem ti vděčná jen.
Miluji Tě proto, že semnou trávíš každičký den….
Autor Kisska, 24.10.2008
Přečteno 861x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí