Pro tebe

Pro tebe

Anotace: však on ví pro koho to je....

Jsi krásný jako nebe,
jsi krásný jako svět,
já miluji jen Tebe,
nechci si vymýšlet.

Vymýšlet si Tvoji lásku,
když si mě nevšímáš,
ptát se na otázku,
zda rád mě trochu máš.

Jsi krásný jako den,
jsi krásný jako noc,
já v noci mívám sen
a ztrácím nad ním moc.

V tom snu vidím Tebe,
v tom snu nejsi studený,
v tom snu vidím nebe
a dva rozehřáté kameny.

Ty kameny, to jsem já a ty,
nejsme studení, ale láskou zahřátí.
Autor luczinek, 24.10.2008
Přečteno 680x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí