Chci zapomenout na tebe....

Chci zapomenout na tebe....

Anotace: ...

Mé oko prvně spatřilo tě,
ty odmítnul si mě bezcitně a krutě,
teď už jen po nocích trucuji,
ale tebe stále a neskonale miluji.

Miluji tě tak vroucně,vášnivě,
a chovám se neznámo jak-bláznivě,
když jsem s tebou své smysly neovládám,
jen díky tobě si vinu dávám.

Na tebe se mi chce zapomenout,
nožem plným nenávisti,chtěla bych tě podnout,
tento čin spáchat je však nemožné,
ale musím ať už chci nebo né!!
Autor luczinek, 24.10.2008
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Someday
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chapu te... To dolo je plny lasky, smutku ae i jakesi nenavisti...
Drz se... To prejde... Sice az casem, ale prejde...
Znam to a ver, ze to opravdu chce cas... I kdyz dlouhej a trpet budes, tak to prejde...
Drzim palce

25.10.2008 14:59:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí